Sveriges första App-restaurang!

Ikväll ska jag och mina vänner besöka Sveriges första App-restaurang. Inte bara Sveriges första utan världens första! Jag har sett fram emot detta restaurang besök hela veckan.

Restaurangen heter Pinchos – GRAB A FORK och ligger på Götabergsgatan 28 i Göteborg. Pinchos är den första restaurangen med en meny-App. Man kan beställa all mat och dryck via telefonen. Inriktningen är modern tapas. Allt ifrån minihamburgare till dumplings.

Kommer skriva allt ifrån mitt besök här senare!

21 thoughts on “Sveriges första App-restaurang!

 1. låter onekligen spännande med en apprestaurang och Extreme food hade vi tänkt besöka på lördag för att köpa in lite starka såser och annat smaskens. Tror dock inte vi köper något orm- och skorpionvin. 🙂 Har du några andra bra tips från Göteborg?

 2. Oj, fanns väldig massa att läsa om i din Göteborgskategori. Tack så mycket! Ska kolla med de andra jag ska dit med men jag tänker försöka övertala dem att ta Moon thai kitchen för det såg fantastiskt gott ut!

  Jag hittade faktiskt hemsidan extremefood för bara någon vecka sedan. Min sambos pappa fyller år och så är det ju fars dag på söndag och eftersom han är förtjust i exotiska och starka kryddor, såser m.m så tänkte vi först beställa lite därifrån. Men nu ska vi ju ändå till Göteborg. 🙂

  Tack så mycket, jag hoppas det blir kanon! Vi blir där fredag-lördag bara. Ska se min brors band uppträda på fredag kväll sen på lördag ska vi vandra runt i stan. 🙂

 3. Synd att man inte satte den idén i verket. Jag lovar den idén fick jag redan när appar var relativt nya till mobiler. Att vara först med nått är ju alltid bra. Men det är lite synd att man ska ta en arbetsuppgift ifrån serveringspersonalen.

 4. Låter hur spännande som helst!!! 🙂 Ser framemot ett inlägg 🙂

  SV: Ja, jag undrar jag med, varför man bryr sig så mycket. Om såna här människor bara hade kunnat sköta sig själva och behandlat andra som de själva vill bli behandlade så hade världen kanske sett lite bättre ut 🙂 Det är hemskt positivt att jag vet varför jag mådde dålgt, trots att det var något så jobbigt som gluten som förstörde för mig – det är så himla svårt att undvika. Haha. Men jag gör så gott jag kan 🙂
  Tack så himla mycket för komplimangerna, det värmer verkligen här i vintermörkret 🙂

 5. Coolt, dit måste jag gå nån kväll! Vet du om man måste beställa bord? Populärt ställe?

  Tänker sno alla dina Barcelona-tips sedan. Darling fick en Barcelona-resa av mig i present så dit ska vi, till våren när det börjar bli varm och skönt=) Kanske över påsk. Behöver bland annat tips på centralt och fint hotell i hyfsad prisklass, inte för dyrt, inte för billigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.