Thai Lounge, Cancun

DSCN0343UPPLEVELSE: Thai Lounge är en exklusiv restaurang som ligger vid La Isla  köpcentrum. Det här stället blir den första temarestaurang som vi besöker i Mexico. Som ni kanske anar så är temat på den här restaurangen Thailand. Men inte bara så..hela restaurangen är nämligen uppbyggd som en liten thailändsk by. Det är ofantligt mysig här och maten är otrolig. Bästa stället för att fira något eller bara ha en romantisk kväll. Närheten till lagunen skapar också en viss känsla. Både ljud och mygg ger stor Thailand känsla. Inget att oroa sig för, här delas myggsprej ut till dom känsliga.

DSCN0334INREDNING: En liten stad gjord av bambu hyddor och pålar på vattnet. Det finns många olika sorters krypin att välja mellan. Längst ut mot lagunen (där det simmar krokodiler) finns dom mysigaste hyddorna uppbyggda över pålar på vattnet. Lite längre in mot land finns en radda med hyddor på marken i olika storlekar samt hyddor som man får klättra upp i byggda högre upp. Hyddorna är inredda med bord och stolar samt en myshörna med kuddar där man kan ligga och slappa efter maten med en god drink. Det finns hyddor för två personer eller större hyddor för större sällskap. Vi bokade en romantisk hydda och hamnade vid lagunen. Sagolikt vackert.

DSCN0342DSCN0337DSCN0340MAT & DRYCK: Thailändsk a la carte´ under ledning av stjärnkock från Bangkok. Fantastiska smaker och vacker uppläggning. Rätter från ca 120-250 kr. Vi valde karibisk hummer med tamarindsås samt oxfilé med papayasallad. Till dessa helt fantastiska rätterna drack vi maragritas on the rock!

DSCN0315DSCN0306DSCN0317DSCN0319DSCN0331

HITTA HIT: Boulevard Kukulancan km 12,5 Zoona Hotelera, Quintara roo

 

2 thoughts on “Thai Lounge, Cancun

  1. Pingback: Eleohanta, Cancun | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  2. Pingback: Bästa Temarestaurangerna & barerna 2014 | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.