The Barn, Göteborg

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Jag får ofta frågor om tips på bra restauranger i Göteborg, både av vänner och kollegor plus en hel del frågor från mina läsare på mail. The Barn är ett väldigt säkert kort att rekommendera. Jag har inte hört någon som inte uppskattat den här restaurangen. Det är mitt allra bästa tips på vart flickvännen ska bjuda sin pojkvän på middag. Så här beskriver The Barn själva sin restaurang.

Fyra vänner från Vara hade gemensam idé. En idé om en restaurang som inspireras
från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. När människor
arbetade hårt och levde under enkla förhållanden. Menyn på restaurangen ska vara
enkel utan att vara tråkig, och ska kombinera de bästa svenska råvarorna och
det bästa från den amerikanska matkulturen. – The Barn

SAMSUNG CSCGästerna får stiga in i den mysiga varma ladan och låta sig väl smakas, för maten är verkligen helt grym här! Burgarna och pommes med parmesan och gräslök är en hel klass för sig och helt i samma toppklass som dom riktigt bra hamburgare restaurangerna i New York. 

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Vi inledde kvällen på The Barn med var sin fördrink och det fick bli favoriten Sidecar. Mat menyn är enkel men med tanke på att allt låter så gott så blir det ändå svårt att bestämma vad man ska ha. Burgare är ju ändå det självklara valet och man får då välja om man ska ha en drängen, pigan, prästen eller svinet. Efter det får man välja sitt tillbehör. Jag valde Prästen och till det tog jag dom helt galet goda pommesen med parmesan och gräslök. Alex tog Svinet med husets lökringar som var special för dagen.

SAMSUNG CSCHär serveras Göteborgs i särklass bästa hamburgare med tillbehör.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDet är svårt att inte bli mätt och belåten på The Barn. Här smakar mat som mat ska smaka och lite till.
SAMSUNG CSCHITTA HIT: The Barn, Kyrkogatan 11, 411 15 Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *