The Church, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Sugen på att följa med mig till kyrkan? Ja Alex var inte sen med att hänga med i alla fall. Han tyckte att det var en super bra idé till och med..

Det här är nämligen en väldigt speciell kyrka där man serverar Dublins godaste cocktails och en och annan guinness. Tidigare hette den Maria kyrkan och byggdes på 1800-talet. Kyrkan stängdes igen 1964 och låg övergiven enda till 1997 då den byggdes om under hela 7 år och bytte skepnad till John M. Keatings Bar. 2007 byttes ägare och namn ut och blev då The Church en av Dublins mest kända och populäraste barer.

En riktig mäktig och pampig barupplevelse.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

INREDNING: Stort och högt i tak. Vackra målningar på fönsterna. Bardisken är lång och rymmer nästan hela undervåningen och man kan sitta runt hela bardisken.

Precis som i en vanlig kyrka av detta slag så finns det en läktare med orgel. Den här delen av The Church är restaurang. 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: Restaurangen har en A lá carte meny där det serveras rätter som tex  Biff & Guinness paj, anklever, organisk Irländsk gravlax och getostpastej m.m

På drinklistan finns mängder av klassiska cocktails, martinis och long drinks. The Church är kända för sina välgjorda strawberry daiquiri.

Alex sa att han kunde tänka sig att gå hit varje söndag.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

HITTA HIT: Junction av Mary St & Jervis St, Dublin 1, Irland

6 thoughts on “The Church, Dublin

  1. Pingback: Alex & Maria´s Pub & Barrunda i Dublin | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  2. Pingback: FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  3. Pingback: Dublin – 13 saker man inte får missa på sin weekendresa | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.