The Land of Hammocks

DSCN1345Välkommen till landet av hängmattor!

Ett riktigt paradis att drömma om om man befinner sig hemma i kalla Sverige. För är det inte oftast så att det är det här vi drömmer om. Att riktigt få koppla av i skuggan i ett härligt varmt land med en bok och en god drink. Lata dagar utan stress i paradiset. Nog är det det vi vill ha alltid även om vi varvar det med andra mer spännande saker när vi reser.

DSCN1346

Vill man hänga i en matta just på det här stället så är platsen Xel-ha Mexico

DSCN1355

6 thoughts on “The Land of Hammocks

  1. Åh men hej! Toklängesen jag besökte dig nu, får lägga till dig i läslistan på direkten så jag kommer ihåg. Så dålig på att besöka bloggar – min bloggning har liksom mest blivit att svara på kommentarer.

    Andra gången jag var i Berlin, tycker det är en spännande stad, gillar allt det hårda, råa uppblandat med konst och kultur och ölhäng överallt – och alla loppisar, alla hundratals loppisar. Det är verkligen en stad i min smak. Ska berätta allt, i ett inlägg senare i veckan – jag lovar, du kommer vilja åka dit=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.