The Liquor Rooms, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Vi hade laddat inför besöket på The Liquor Rooms enda sen vi kom till Dublin tror jag. Den här restaurangen/ nattklubben stod nämligen allra högst upp på min lista. Därför var jag skitskraj för att bli nekad i dörren. Man vet ju aldrig med inneställen. Uppklädd till tänderna som vi var så fick vi i alla fall som tur var stiga in i den är underjordiska drömvärlden. Helt magiskt. 

Temat på det här stället är en mix av cirkus, burleskt och en Alice i underlandet saga.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING & MILJÖ: The Liquor Rooms är verkligen en underjordisk sagogrotta. Det finns fyra stycken olika sagorum som är inredda på olika sätt och har olika teman. ”The Black Rabbit” är ett burleskt cirkusrum där hela rummet ser ut som ett rött exotiskt spännande cirkustält. Här inne kan man sitta och flirta, äta och dricka exklusiva drinkar i baren. I  ”The Boom Boom Room”  spelar många band på scenen och det finns även plats för dans. Det tredje rummet heter ”The Mayflower” och är en vinterträdgård  med inslag av naturen inomhus. Det fjärde och sista rummet kallas för ”The Blind Tiger” här inne sitter man lugnt i baren. Varvar ner och snackar med bartendern.

Alla rummen är helt ljuvliga på sitt egna vis. Vi fick välja plats själva och vi valde att slå oss ner i en sammetsröd soffa inne på The Black Rabbit.

The Black Rabbit

SAMSUNG CSC

The Boom Boom Room

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Vi firar att vi äntligen är här med varsin drink. Drinkarna är definitivt något utöver det vanliga här. Det blir en ”The Billionanire” och en ”Cherry Blossom”. Drinkarna är små men helt vansinnigt goda.

SAMSUNG CSC

Menyn med mat bestod av många smårätter som man kan dela på. Vi beställde in flamberade heta räkor och en nachobricka med tillbehör. Blev alldeles lagom mätta på det här.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCI det här rummet träffade jag poeten senare under kvällen.

SAMSUNG CSC

The Blind Tiger

SAMSUNG CSCDet blev en helt amazing kväll och vi stannade på The Liquor Room till sent på natten. Bästa kvällen och restaurangupplevelsen i Dublin.

HITTA HIT: The Liquor Rooms, Wellington Quay, Dublin

10 thoughts on “The Liquor Rooms, Dublin

    • Ja det var lite tomt från början faktiskt. Vi gick dit ganska tidigt för vi var ju lite rädda för att inte få komma in. Det fylldes på ordentligt med folk efter några timmar. Bra att det är tomt när man ska fota i alla fall. haha.. lite tur har man allt ibland

  1. Häftigt! Och bra att ni var där i god tid så att ni kom in. Och väl där verkade man kunna fördriva tiden utan problem. Antecknat och klart! Såg nu också att du samlat en massa tips i din bok. Verkar jättepännande. Hitintills har jag antecknat i min resebok som alltid är med och som är min ”bibel”.
    Tack för besöket!

  2. Wow vilket ställe, du lyckas då hitta alla magiska platser! Vet du – jag har precis bokat vinterns resa – Flyger till Bangkok – åker buss genom hela Kambodja och en bit in i Vietnam för att flyga hem från Saigon. Du har väl varit i Bangkok en del?

  3. Pingback: Dublin – 13 saker man inte får missa på sin weekendresa | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.