Traditional Mayan dinnershow, Cancun

DSCN0623 UPPLEVELSE: När vi kom hem ifrån Xel-ha väntade en överraskning på oss i form av ett litet brev med en inbjudan till Hyatt Zilaras traditionella Mayan dinnershow samma kväll . Så det var bara att svida om till festblåsan och sticka ner till ” The Ballroom” där detta festarrangemang skulle äga rum. Jag vet inte vad jag hade väntat mig för allt gick så snabbt. Men för mig som älskar teman så var det här helt klart en fest för mig!

DSCF5157Kvällen inleds av mingel med utklädda mayanindianer och traditionella mayan drinkar med ingredienser som bla kakao och kokos. Smakar mer annorlunda än gott kanske men jag uppskattar att få testa något helt nytt.

DSCN0626

Under minglet så får man gå loss med kameran så mycket man vill och fota alla skådespelare som senare under kvällen står för underhållningen.

DSCN0625DSCN0627DSCN0621

INREDNING: Jag tycker att personalen på Hyatt Zilara har gjort ett jätte jobb. Det märks att dom verkligen har ansträngt sig. I denna stora festlokal som rymmer ca 500 gäster har alla runda bord dukats med vita dukar, linneservetter och silverbestick. Man har pyntat med Mexikanska frukter, växter och diverse Mayan relaterade saker. Vad mer kan man begära vid en sån här stor tillställning.

DSCF5111DSCN1303

MAT & DRYCK: En jätte buffé har dukats upp och det är bara att frossa i delikatesser som skaldjur och div mayanrätter på både traditionellt och modernt vis. Ända minus är kötiden för den var oändligt lång..

Servicen på drycken däremot är helt fantastisk. Drinkar, öl, vin, champagne serveras på nolltid. Eftersom det här är ett ”all inclusive hotel” så kan man beställa allt man vill ha utan att tänka på kostnaden. Perfekt en sån här kväll.

DSCF5161

 SHOW: Showen består av musik, dans, eld och akrobatiska inslag. Jag tycker att showen är helt okej och absolut nått att se. Vi sitter runt ett bord med amerikaner som hånar showen något. Det är inte världsklass nej, men verkligen en lyckad tillställning och kväll. Helt klar en riktig Fantasy Dingen kväll!

DSCF5180DSCF5175DSCF5164

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.