Tre mysiga kvällsrestauranger i Montezuma

Montezumas centrum är ju som sagt inte så stort och att göra hela stan tar ingen lång stund. Däremot förvånades vi ändå av att det fanns ett sånt bra urval av av restauranger både på dagarna och kvällarna. Här är tre av våra favorit restauranger i Montezuma som bara har öppet kvällstid.

SAMSUNG CSCPlaya de Los Artistas

Här har vi en till synes enkel restaurang med perfekt läge intill strandremsan. Men låt dig inte luras. Det här stället är de hippaste och mest coola i Montezuma (kanske till och med på hela Costa Rica). På kvällen förvandlas stället till en modern restaurang med en blandning av konst, kristallampor utomhus, sand mellan tårna, dyrt vin, fladdrande stearinljus och tonerna av lounge musik. Servitörerna förklarar den avancerade menyn som är handskriven på spanska. Maten är av det mer exklusiva slaget och kocken som lagar maten är en riktig matkonstnär och det märks i hela den här restaurangens atmosfär. Playa de los Artistas andas konst!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Fisherman´s GrillSAMSUNG CSCEtt litet centralt kvällsställe som dukar upp till stor grillfest. Välj mellan nyfångade hela fiskar till skaldjur, svärdfisk och tonfisk. För den som föredrar en köttbit med goda tillbehör så finns även detta. Mysigt, enkelt och genuint.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCCocolores Resta Bar

SAMSUNG CSC

Litet currydoftande ställe med god mat, egen öl och bra läge intill stranden. Lite inslag av andlighet. Mysigt och inrett med detaljer ifrån hav och strand. Fullt nästan varje kväll.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *