Tweed, Stockholm

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Ibland händer det att jag av en slump hittar annorlunda restauranger och barer när jag reser. Det kan vara en slump men ändå har jag svårt att tro det. Ibland tror jag nästan att dessa ställen hittar mig istället för tvärt om.

Tweed är ett sånt ställe vi bara råkar gå in på i tron av att detta faktiskt bara är en helt vanlig bar. Döm om min förvåning när jag märker att vi plötsligt befinner oss inne i ett fartyg. Det här är långt ifrån ett vanligt ställe det märkt tydligt i inredningen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCINREDNING: Min första tanke är att miljön är lite Tatanic-aktig. Det finns ju många inslag av fartygskänsla i miljön men med mycket lyx och glamour.

I den tweedklädda komfort-salongen sjunker man ner i stora välstoppade Chesterfield-fåtöljer.Dom går tydligen också att boka om man vet att man ska stanna en längre stund. Allt för att göra vistelsen så bekväm som möjligt.

På väggar och golv finner man massor med föremål som man förknippar med hav och fartyg. Samt en stor samling av galjonsfigurer .

SAMSUNG CSC

DRYCK: Det finns både en vinbar och och en öl och cocktailbar. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Lilla Nygatan 5, 111 28, Gamla stan, Stockholm

One thought on “Tweed, Stockholm

  1. Det känns lite som att du befinner dig i England under 1800-talet, men jag kan ha helt fel också.

    SV:

    Tack för din fina kommentar. Jag känner mig rätt hopplös just nu, men idag har jag jobbat och imorgon flyttar jag så idag är det ganska bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.