Ubåts Restaurangen Verne, Budapest

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Det uppstår en viss förvirring när den ivriga servitören vill ge oss ett bord på den tillsynen helt vanliga turistrestaurangen. Jag bara står där och letar efter det där jag hoppats på att få se men ser inget tilltalande alls, bara en helt vanlig restaurang. Tillslut för att inte verka ohövlig så frågar jag – Var är ubåten?

Det visar sig efter många om och men att ingen förutom vi är intresserade av den. Alla turister vill sitta på uteserveringen och dricka vin så därför är den delen av restaurangen stängd. Det är ju enbart för den delen av Verne Restaurant vi kommit hit. Efter att jag presenterat oss lite mer i detalj och berättat om bloggen så öppnar ägaren upp Ubåten så att vi i alla fall får se den och ta lite bilder.

Detta kan ju vara ett bra tips till er som vi gillar annorlunda ställen alternativt ett ställe man kan gå till en regnig dag. Då är kanske inte uteserveringen lika kul längre!

SAMSUNG CSC

SONY DSCINREDNING: Ägaren och inredaren måste ha haft en stor dröm och en väldigt livlig fantasi när dom skapade detta stället. Verne för mig är gjord i äkta Steampunk anda även om själva restaurangen ska likna en Ubåt och är en Ubåtsrestaurang.

Hoppas bara att inte drömmen gick upp i rök och man istället fått satsa på den vanliga turistfällan.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Efter rundvisningen så bestämde vi oss för att trots allt äta här fast då på den öppna delen av restaurangen på utsidan. Det blev en gulasch soppa och grillad anka. Turistrestaurang med mat därefter men bra priser.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT:  1056 Budapest, Váci utca

One thought on “Ubåts Restaurangen Verne, Budapest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *