Under the Mistetoe

SAMSUNG CSCVi hamnade nästan genast under misteln när vi kom hem till mamma igår för att fira jul. Så Alex fick pussa lite extra på sin tomte.

Vi hade en trevlig julafton med massvis med klappar och jättegod mat. Mammas julbord är det godaste som finns. Där finns den goda grönkålssoppan, nybakat bröd, egen gravad citron lax, goda grönsaker, sallader och handrullade köttbullar. Allt jag vill ha med andra ord.

Nästa Jul kommer bli lite annorlunda då jag och Alex har bestämt att vi ska fira jul i vårt nya boende (som vi just nu faktiskt inte vet vart det är ännu). Då får jag göra mitt bästa för att efterlikna och göra ett lika bra julbord hemma hos oss. Fördelen är ju att jag tycker det är roligt att fixa sånt här. Både att laga maten och dekorera matbordet och allt sånt. Det kommer säkert bli hur bra som helst!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

En reaktion på “Under the Mistetoe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *