Vår Disney inspirerande gran och pynt

SAMSUNG CSCHemma hos oss får tomtarna hård konkurrens på julen. Hos oss pyntar vi nämligen också med Disney-figurer. 

Det började för mig första gången jag besökte New York som då var vid juletid. Ett besök inne i Disneybutiken och jag var fast. Vad är mer juligt en Kalle Anka och hans vänner? Jag köpte julgranskulor och en Kalle och en Pluto klädd i tomtekläder att ställa under granen.

Efter det blev det en tradition varje gång jag reste utomlands att shoppa någonting på Disney Store att hänga eller lägga under granen.  Nu flera år senare då både jag och Alex flitigt har samlat börjar det bli en rejäl Disney samling vi har här hemma.

SAMSUNG CSC

I pepparkakslandet har Disneyfigurerna börjat flytta in!SAMSUNG CSCPiff & Puff bor som vanligt på sin bestämda plats i granen även den här julen.SAMSUNG CSCSenaste tillskottet i granen – En ung Lolita- inspirerad Kajsa inköpt i Tokyo.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVår blygsamma lilla Disney samling under granen växer lite för varje år. Undrar om det finns en Disney Store på Costa Rica när vi reser dit om några veckor?

SAMSUNG CSC

3 thoughts on “Vår Disney inspirerande gran och pynt

  1. Åh, vill också ha en stor Olof under granen 🙂 Jag köper också en massa Disney till julgranen. Fina, men dock ruskigt dyra prydnader från olika Disneyland är favoriterna. Blev lite besviken när jag inte hittade sådana på Tokyo Disneyland dock (gjorde ni?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.