Worfpho´s Restaurant, Montverde

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: En av kvällarna (den vi inte råkade sova bort)  i Montverde gick vi till Worpho´s Restaurat. Ett sagolikt ställe nästan som hämtat ifrån Hobbit-byn i Sagan om ringen. Det är den känslan som jag får i alla fall när jag kliver in genom dörren.

Wopho´s restaurang är som ett fjärlishus där det är gästerna som är fjärliar. I den något nersläckta restaurangen dras vi allihop emot det fladdrande skenet ifrån stearinljusen vid dom dukade borden.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING: Den blå Morpon är definitivt huvudpersonen och är målad både utan på och innanför restaurangen. I taket hänger stora fjärlislampor och dom dukade borden är även dom fjärilsformade och fyllda med fjärilsdetaljer. Alla detaljer hjälper till att skapa en sagolik fjärlilsvärld vi får ta del av för en kväll.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK:  Vi båda valde att den traditionella Costa Ricanska rätten med ris och räkor. Rädda för att bli serverade fjärilar kanske? Till detta blev det en färskpressad naranja juice.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Centrum Santa Elena (några meter ifrån Pension Santa Elena Hostel)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *