Ylang-Ylang Resort- Lyxboende i Montezuma

SAMSUNG CSCGår man en kort promenad från centrum på stranden så kommer man fram till Montezumas mest kända och lyxigaste strandhotell Ylang Ylang Beach Resort. Känt för att vara ett riktigt ”honeymoon hotel”

Vi bodde inte här men gjorde en liten utflykt hit för att äta i restaurangen och spana lite på dom dyra lyxiga bungalowerna. Att vi valde att inte bo här berodde delvis på det höga priset men också för att Ylang Ylang blivit fullbokat långt innan vi ens kom på tanken. Det är ett väldigt populärt boende med väldigt bra läge i Montezuma. Här bor man helt och hållet vid stranden i en grönskande djungel men har ändå närheten till centrum.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDet som är lite speciellt med dessa lyxiga bungalows på området är att dom har ett väldigt speciellt utseende. Dom liknar små smurf-svampar. Man kan se dessa tak sticka ut lite här och där i djungeln. Ser väldigt lustigt och gulligt ut.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCI baren kan man beställa välgjorda lyxiga drinkar eller varför inte prova en hemmagjord glassdrink.

SAMSUNG CSCRestaurangen serverar allt ifrån lite enklare strandrätter till trerätters a la carte. På kvällen finns här en exotisk candellight meny för romantiska par.

SAMSUNG CSCDen absolut godaste nachostallriken på Costa Rica åt jag här. Helt galet gott!

SAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *