Zhaka Zulu, London

z1Zhaka Zulu är allt annat än en vanlig restaurang! För det första är den mest spännande restaurang med Afrikanska influenser som jag varit på och för det andra är det en stor restaurang som påminner mig om alla häftiga mat/nattklubbs ställen i New York. Inredningen är påkostad och inget är lämnat åt slumpen. Man kan inte bli annat än inponerad av alla stora afrikanska statyer, inristningar i väggar och otroligt snygga sofflounger.

z2 z3 z5MAT & DRYCK

Eftersom detta är ett av Londons hippaste uteställen så kan man räkna med fantastiska smakkombinationer gällande både mat och dryck .Det är första klass på allt ! Vi började med en fördrink innan maten Vanilla Margarita blev det för mig och för Tina en Mai Tai. Efter det blev det exotiska rätter med kokodil och zebrakött!!

Z6

Till förrätt blev det inget mindre än ” Crocodile cigars”

Z7Huvudrätter var zebra kött medium raw

Z8Vi fick även en extra drink utan kostnad som serverades i en stor porslins elefant  som bla innehöll  passionsfrukt och är en  vanlig drink i Afrika.  På något konstig sätt tog den aldrig slut!! Vi förstår fortfarande inte riktigt varför! Den måste varit magisk på nått sätt  för när vi lämnade bordet fanns det fortfarande dryck kvar…mycket märkligt…

z9 z10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.