Zula Restaurant, Santa Theresa

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Längs med den centrala vägen som leder genom Santa Theresa hittar man matupplevelser ifrån världens alla hörn. Många surfare och turister som ”fastnat” på Santa Theresa har öppnat restauranger med mat ifrån deras hemländer. Detta gör att utbudet på mat och dryck i Santa Theresa är amazing. Vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle hinna med en bråkdel av  alla restauranger så vi fick välja efter hjärta och mage.

Ett av ställena vi valde att besöka var den charmiga restaurangen Zula som ägs av en Israelisk familj. Namnet Zula betyder ”avkoppling” på det israeliska språket. Något som passar in både på restaurangen och staden den ligger i.

Zula Restaurant har även gjort sig känd genom att servera den bästa vegetariska maten och den bästa falafeln på Santa Thersa.

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: Det finns massvis med spännande mat att välja på från menyn. Hummus,  pitamackor, kebaber, sallader, falafel, heta såser och israeliska plock tallrikar. Vi beställde in lite av vardera. För mig blev det helt vegetariskt!

Hummusen och falafeln var helt galet gott.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Main Road Santa Theresa, Costa Rica

En reaktion på “Zula Restaurant, Santa Theresa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *