37 Dawson street, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Så var vi framme på det tredje och sista stoppet på bargatan Dawson street. Det här är restaurangen jag sett framemot mest av alla i det här området. 37 Dawson är en unik restaurang med burleska inslag blandat med cirkus och Alice i underlandet. Det är svårt att placera ut den här restaurangen i ett särskilt fack då mångfaldhet verkar vara en specialitet.

SAMSUNG CSC

 SAMSUNG CSC INREDNING: När vi kommer in genom ingången till restaurangen möts vi av lustiga porslinshundar med lampskärmar på huvudet, uppstoppade djur med halsband, djurhudar, robotar och dockor med spikar i kroppen. Den dämpande belysningen gifter sig med röd sammet och skapar en mystisk atmosfär. Det känns som att allt kan hända här inne. Ingenting är omöjligt. Whisky baren med svara stora läderfåtöljer trollar gästen till en annan epok. Det är nog det som är grejen med det här stället, miljön slungar oss tillbaka till en annan tid och en annan plats. 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMAT & DRYCK: Vi valde att sitta på övervåningen med utsikt över den helknasiga väggen med stolar och lampor. Vid den här platsen har man även uppsikt över vad som händer i baren nere på första våningen. Bra uppsikt över hela restaurangen med andra ord. Man missar inget. Vi beställer in vin och en charing platters med ostar, charkuterier, oliver, tapenade, bröd samt en skål med tigerräkor flamberade i brandy och vitlök. Oroligt gott alltsammans. Riktig drömmåltid för mig.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMiljön kombinerat med maten gör mig lyrisk!  Jag vill ha mer. Än finns det många intressanta restaurangen i Dublin att besöka.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: 37 Dawson street, Dublin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.