Disneystore Dublin

SAMSUNG CSCJag hade inte tänkt på att Disneystore kunde finnas i Dublin. Därför var min första tanke när jag upptäckte den -O nej….( för jag hade ju inte tänkt shoppa alls)

 Jag har nämligen som tradition att alltid handla i Dinseybutikerna när jag kommer till en ny stad. Traditionen är att handla ett nytt Disney mjukisdjur att sätta under julgranen. Än så länge i samligen har jag Kalle, Pluto, Piff & Puff, dom 7 dvärgarna och Snögubben Olof. Dom är köpta i New York, London, Rom och Tokyo..

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCEfter att vi kikat igenom båda våningarna är det dags att bestämma sig för vem som ska få följa med hem. Den här gången blev det en av mina absoluta stor favoriter nämligen katten ifrån Alice i underlandet.

SAMSUNG CSCTill  min stora glädje haka även Alex med på min lilla tradition och köpte även han en Disney karaktär. Kan ni gissa vem det blev?

SAMSUNG CSCJag lånar honom lite bara. Japp det blev Jack från Nightmare befor Christmast.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCDet blir två nya under granen det! Dessutom kommer vi ju hinna resa till New York innan granen ska upp och jag tror jag vet redan nu vem som kommer inhandlas nästa gång. Så mycket som vi reser kommer det snart bli fullt under min Disneygran.

3 thoughts on “Disneystore Dublin

  1. Pingback: Disney Store Time Square | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.