Åka tåg….till Norge

spår-2När vi ändå är på Liseberg tar vi vägen om järnvägsrestaurangen där man sitter i tågkupéer och äter. Det ser verkligen ut som på ett riktigt tåg.. Snart ska vi faktiskt åka tåg på riktigt. Nästa resa blir till Norges natursköna Flåm där en av världens brantaste järnvägar ligger. Där ska vi åka tåg och stanna på små hotell på vägen genom floder och dalar. Jag tycker att tåg är ett trevligt sett att färdas på. Ser fram emot tåg -backpacking i Norge.

järnvägsrestaurangen på Lisebergliseberg

4 thoughts on “Åka tåg….till Norge

 1. Hej Maria!

  Mitt namn är Helena och jag arbetar just nu med att starta en webbportal/magazine med inriktning på resor.

  Jag vill få in artiklar, reseberättelser, tips, bildreportage, krönikor… ja, allt som kan kopplas till resor och utlandet egentligen. Tanken är att man inte ska behöva vara en högutbildad journalist för att skriva på sidan. Utan det ska vara skrivet av ”det vanliga folket” för ”det vanliga folket”, eller hur man nu ska uttrycka det.

  Jag undrar om du skulle vilja skriva en serie artiklar/krönikor om dina resor till bland annat Thailand och Japan? Och kanske även en tpop 10 lista på vad man inte bör missa eller vad du nu själv tycker skulle kunna vara intressant för andra att läsa?

  Hoppas att detta låter intressant 

  Med vänliga hälsningar,
  Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.