Alla hjärtans dag Fantasydining style!!

Bättre sent en aldrig! Alla hjärtans dag firar vi med att bygga en liten thai-koja hemma med hjälp av en bambuvägg, thailändska kuddar, lågt bord och säng loungen ute på altanen. Visst ser det mysigt ut! Dagen till ära blir det tvårätters och en flaska Moet (faktiskt den vi köpte i Champagne på våran roadtrip)

Skagen toastOxfilé med pepparsås och rotfrukter

14 thoughts on “Alla hjärtans dag Fantasydining style!!

 1. Wow, så fint det såg ut! Ute på altanen, var det inte kallt, eller är det en inhängnad eller? Såg riktigt vackert ut och maten såg ju underbar ut.

  Sv: Jag förstår, men det är ju skönt att du får vara hemma lite då och då i alla fall. Jag har en kompis som jobbar på ett större fartyg som är ute ca. 6 månader i taget, det är ju lite jobbigare. Du är inte konstig som inte gillar vardagen, jag tycker att det är starkt att du/ni är så självständiga, önskar att jag var lite mer självständig ibland.

  Kram

 2. missade det sista på din kommentar, min pappa bor inte alls långt ifrån mig egentligen, ca. 1h och 30 min, men vi brukar luncha varannan vecka ungefär och så försöker jag träffa mamma de andra veckorna. Men det är inte alltid det blir så tätt, det beror på hur det är med plugget 🙂

  Kram

 3. Vet inte om min tidigare kommentar kom med, så testar igen…

  Sv: Er altan såg riktigt härlig och mysig ut, härligt med infravärme! Jag förstår att det är jobbigt, när du varit hemifrån så mycket, att du längtar hem. Men skönt att du är hemma lite då och då i alla fall. Jag har en kompis som åker på längre kryssningar, hon är borta ca. 6 månader. Men det är ju duktigt av er att vara självständiga, jag är väldigt dålig på den punkten.

  Kram på dig!

 4. Sv: Ja, hon var på kryssning i typ västindien och spenderade sedan sitt lediga halvår i land där, och under hela tiden så fick hon ju lön på båten, så det gick ju åt på land sedan 😉 det lät rätt soft faktiskt.

  Jag förstår att du skulle spendera tiden så i så fall 🙂

  Det är bra att du har utvecklats, får väl hoppas att jag gör det också.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.