Rullbands sushi, Göteborg

Visste ni att det finns en sushi med rullband även här i Göteborg. Provade på lunchen för några dagar sedan. Det var riktigt gott och jag är glad för att det faktiskt nu kommit rullbands sushi till Sverige. Det var sannerligen på tiden!

Restaurangen heter Haikosushi

6 thoughts on “Rullbands sushi, Göteborg

 1. Det låter spännande, har dock inte fastnat för det här med Sushi så mycket dock, men har inte ätit vidare många varianter eller från väldigt bra ställen tror jag. Vad går det här ’rullbands sushi’ ut på? Att man tar en av rätterna från bandet bara, eller får man smaka olika?

  Sv: Härligt med en semla ändå 🙂 ibland är det gott, speciellt om man bara äter det en gång per år, annars skulle man nog tröttna snabbt.

  Kram

 2. Hejsan! Vi är två tjejer som skriver ett projektarbete om Blondinbellas kommentarsfält. Våran frågeställning är vad är det som sker i kommentarsfältet, och vad används kommentarsfältet till. Vi tänkte höra med dig om vi får ställa två frågor.

  När du kommenterade på Blondinbellas inlägg om Bahamas, ville du få svar från andra läsare, eller ville du att Blondinbella skulle läsa och se vad du hade skrivit och se vad du hade att säga?

  Vore jättesnällt om vi kunde få ett svar (du kan svara här i inlägget så blir det lättare för dig). Vi vill också påpeka att du blev slumpmässigt utvald när vi läste kommentarerna och att du givetvis är anonym i vår uppsats.

 3. Okej, visste inte att dom sålde så fina och ovanliga tallrikar på servera.

  Häftigt, men vad är meningen med rullband? Att det ska se kul och coolt ut bara? Här i Karlstatd har vi inte så ovanliga asiatiska restauranger. Det ovanligaste vi har är Nya Peking och Mongolian Steakhouse där köken är öppna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.