Attaboy, New York

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Vi är inte direkt dom som ger upp vid första försöket men det verkade sannerligen fullt på de flesta gömda barer i New York denna kväll. Vi gör ett sista försök på Attaboy. När vi hittat den enkla dörren med texten AB 134 knackar vi självsäkert på den. Dörren öppnas av en kille med dreadlocks som åter igen talar om för oss att det tyvärr är fullt. Han ger oss en lapp och ber oss återkomma. Det är precis vad vi gör också. En timma senare står vi utanför den industriella metalldörren och knackar på. Den här gången får vi ett helt annat mottagande. Det är här jag börjar förstå att det här kan vara de hemliga barernas hemlighet. Dom leker lite med oss och detta är deras spel med deras regler. Kanske är det just det här som gör att dessa ställen blir så eftertraktade och speciella.

SAMSUNG CSC

INREDNING: Även Attaboy är minimalt till storleken som alla andra gömda barer vi besökt tidigare i New York. Runt baren som är ganska lång sitter de flesta av gästerna. Baren är stilren och sofistikerad.

DRYCK:”Kom inte till oss, vi kommer till dig” verkar vara bartendrarnas motto på Attaboy. När dom anser att det är din tur kommer dom fram till dig och tar din beställning. Men glöm drinklistor eller att bara beställa det vanliga. Sånt trams får du göra på andra ställen. Här säger du bara vilka smaker du gillar, sött? surt? Whisky? Champagne? så trollar bartendern fram nått han anser passa just dig.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

HITTA HIT: 134 Eldridge Street, New York

8 reaktion på “Attaboy, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *