Please Don´t Tell, New York!

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Vi fortsätter rumla runt i staden av ”gömda barer”. Ju senare på kvällen det blir desto större utmaning börjar det bli att ta sig in. Vi har nu tagit oss till en av New Yorks bästa barer enligt ryktet. Please don´t tell ligger gömd lite finurligt inuti en korvkiosk.

Inne i korvkiosken pågår arbetet som vanligt, inget tyder på att här finns någonting annorlunda. Som tur är så är vi pålästa och vet att man ska leta upp telefonkiosken och stiga in i den. Där inne står det sedan ett nummer man ska slå in. Det tar en lång stund men efter ett tag öppnas en dörr på andra sidan av telefonkiosken av en stiligt klädd kvinna och vi får en liten skymt av vad som finns där bakom. Under tiden har det fyllts på med folk bakom oss i kön och vi är inte längre ensamma om den här gömda hemligheten.

pla

Fredag kväll och sent som det nu är så är baren naturligtvis full. Vi får en liten lapp av kvinnan och är välkomna tillbaka om tre timmar. Det är bara att hoppa in i en taxi och leta upp nått annat. Nästa ställe ligger gömd i en kinakrog och det är precis lika fullt där. Vi håller på så ett tag men tillslut efter några timmar kommer vi in på Attaboy en hemlig bar bakom en industridörr.

HITTA HIT: Korvkiossken heter Crift Dogs och adressen ä 113 Saint Marks Place, New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *