Några timmar kvar i änglarnas stad!!

Snart är det dags att lämna Bangkok!! Sorgligt men sant.! Men jag kommer hit snart igen det kan ni vara säkra på!  Så vad händer nu? Tro inte att det här är slutet. Verkligen inte. Det som är slutet av något är början av någonting annat. Ni kommer att få följa med mig till London, New York och Barcelona sen kommer den stora resan till Tokyo till våren. Ni hänger väl med. Ni kommer inte att bli besvikna..

Nu är det dags för lite indiska läckerheter innan vi sticker till flygplatsen!

4 thoughts on “Några timmar kvar i änglarnas stad!!

    • Hej!.
      Jag älskar också indisk mat jätte mycket! Faktum är att den smakar lika gott överallt tycker jag. Prova i området Sukhumvit där finns en hel del bra indiska restauranger. Jag har också hört talas om en restaurang som heter Planet Bollywood men har inte varit där själv ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.