Bharma Bar Lost, Barcelona

UPPLEVELSE:  Bharma bar är en temabar med inspiration ifrån tv-serien Lost. Den ligger i ett rätt ruffigt område som inte är helt lätt att hitta till, men vi lyckades!  Det känns nästan lite som att kliva rätt in i en ”bunker”

INREDNING & DRYCK:  Vid ingången möts vi av det krashade flygplanet Oceanic. Det finns även en hel del mystiska föremål och dörrar. Bunkern funkar som en samlingsplats där man tittar på film tillsammans( självklart också Lost-avsnitt) och spelar spel. Som tur är så har man bunkrat upp med massor av billiga öl för en längre vistelse i bunker. Bharma bar har sin egna numrerade Bharma öl för endast 25 kr. Så man ska nog klara av att längre besök på detta stället.

Ett måste för alla Lost-fans!!

Hitta hit: Adress Carrer Pere IV, 93  08018 Barcelona, Spanien

hemsida: http://www.bharma.com/

20 thoughts on “Bharma Bar Lost, Barcelona

  1. Inget Lost-fan direkt (eller första säsongen var ju bra, sen blev det lite väl överdrivet) men billig öl är ju alltid välkommet! Minns inte om jag svarade men tanken är att vi ska åka till Barcelona runt påsk, hoppas att det är tidig sommar där då=) Så jag samlar tips ni som bara den från din blogg!

  2. Vad häftigt!! Nu gillar jag inte Lost men fasen vad grymt! Önskar vi hade fler temarestauranger här i Sverige. 🙂

    sv: Hade det kanon i Göteborg, men vi hann tyvärr aldrig besöka någon restaurang förrän dagen efter och då mötte vi upp ett gäng vänner som redan satt på Pizza Hut. 😛 Men det blir fler resor till Gbg. 😀

  3. Wow vilken cool restaurang 😀 jag kollade massa på lost precis när serien började, men sen tappade jag intresset litegrann.

    sv: Ska vara i Thailand i två veckor totalt 😀 men vi får se hur länge det bli i Bangkok, än så länge har vi bara bokat in 2 dagar. Vi får se :D! Låter härligt att bara vara på ett ställe tycker jag 😀 har bara varit i Thailand en gång tidigare, när jag var 4 haha kommer inte ihåg så mycket förutom att det var uuunderbart där 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.