Romantiska Labyrintparken

Alltid när vi är utomlands går vi upp tidigt på morgonen för att göra utflykter till olika parker och andra sevärdheter. Park de Labirint d´Horta även kallad labyrintparken är den mest romantiska park man kan tänka sig.

Det är också en av Barcelonas äldsta parker och jag kan bara föreställa mig hur vackert det måste varit här vid festligheter på slutet av 1700-talet med alla vackra klänningar och kostymer.

Labyrinten är 750 meter lång och i mitten är kärlekguden Eros placerad. Parken har varit inspelningsplats år många filmer tex Parfymen. 

Vi tillbringade många timmar här i denna underbara park!

14 thoughts on “Romantiska Labyrintparken

  1. Wow!! Helt fantastiskt, dit skulle jag vilja åka och tappa bort mig lite 😀 haha! Jag kan också se framför mig vilken fantastiskt scen det måste ha varit med vackra klänningar och kläder från 1700-talet 😀

    sv: Åh tack för tipset 😀 har kikat på lite bilder och stället ser fantastiskt ut! Ska definitivt försöka kika förbi där under vistelsen i Bangkok! Hur varmt brukar det vara runt jul föresten? Har börjat fundera på packning redan haha, och undrar om man bara ska satsa på linnen eller om det kan bli kallare runt kvällen.

  2. Vad häftigt! Haha, jag blir bara mer och mer imponerad av Barcelona. Det har aldrig varit ett riktigt drömresmål så sätt men nu blir jag jättesugen på att ta mig dit någon gång. 🙂

    sv: Haha, ja kostymnaglarna är underbara. 😀 Ska försöka mig på dem någon gång när jag inte har mina utmaningar. 🙂 Nej, det är ju ingen bra idé med målade naglar när man hanterar mat. Man vill ju inte riskera att få nagellacksflisor i maten, sen är det ju en massa bakterier som fastnar under.

    Haha, det är inte lätt när det är många hungriga magar som mättas och alla har olika viljor. 😛 Men berättade för sambon om restaurangerna som du rekommenderade och han är iallafall sugen på att testa nästa gång. 🙂 Jag var inne på Extremefoods också men butiksägaren verkade ha fullt upp så hann aldrig säga att jag kände till dig och din blogg. Får bli nästa gång det med. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.