Bo i Trollstubbar och Svampar

SAMSUNG CSCVälkommen till Trollskogen! 

Vi befinner oss just nu på Norrqvarn Hotell som ligger strax norr om Mariestad. Vi är här för att bo en natt i ett av Sveriges mest annorlunda och mest sagolikna temaboende.

En bit bort från själva hotellet ligger den helt underbara stubb och svamp-byn på en kulle inne i skogen. Man kan välja om man vill bo i trollstubbarna eller i svamparna. Vi valde den minsta trollstubben som hade en mysig liten terrass på utsidan. Den var alldeles lagom stor för oss två.

I den här miljön trivs inte bara trollen utan också andra sagofigurer som tittar fram.
SAMSUNG CSCI trollskogen finns många av skogens väsen och dom kommer gärna fram vid skymningen. Det gäller att inte vara rädd för mörkret för i stubb-byn vill trollen ha det mörkt om natten. Endast månen över trollskogen får agera lampa.

SAMSUNG CSCNyckeln till vår stubbe känns väldigt passande!

SAMSUNG CSCDet finns två stycken svampar och två stycken trollstubbar på området. Det är motorsågskonstnären Sören Niklasson som har skapat dessa unika sagoboende.

SAMSUNG CSC Jag kommer att fortsätta att besöka unika temaboenden och hotell i fortsättningen. Både i Sverige och utomlands.


SAMSUNG CSCINFO OM SVAMPARNA: Det finns en Flugsvamp för upp till 7 pers och en Karl-Johan svamp för upp till 8 pers. Båda svamparna har mysiga sovloft i hatten. I den lilla trollstubben är det lagom att bo 2 personer och i den stora Trollstubben ca 4 pers.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

I nästa blogginlägg ska vi ta en titt inuti vår mysiga trollstubbe.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHITTA HIT: Norrqvarn Hotell & Konferens Norrqvarns Slussområde, 548 93 Lyresta

PRISER: Stora Trollstubben 1490:-  Lilla Trollstubben 1090:-  Pris Svampar: 1-4 pers 1690:-  5-8 pers 1990:-

2 thoughts on “Bo i Trollstubbar och Svampar

  1. Pingback: Smällkarameller 2015 | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.