Smällkarameller 2015

SAMSUNG CSCDå var det åter igen dags för att göra en liten tillbakablick på året som varit.

Detta året har vi på Fantasy Dining gjort resor i både Europa, Asien och i Sverige. Vi har besökt fler roliga temarestauranger och temabarer en någonsin och haft en hel del skojiga temamiddagar här hemma. Naturligtvis kommer alla höjdpunkterna under året hamna här som ”årets smällkarameller.”

SAMSUNG CSCJANUARI: I januari blev jag bjuden på en kryssning till Matka-mässan i Helsingfors. Matkabåten arrangeras av Matka 2015 i samarbete med Viking Line och FIN-S Marknad och kommunikation. MATKA är branschens största evenemang i Nord Europa.

SAMSUNG CSC

I Helsingfors besökte vi förutom den stora resemässan även en väldigt kul temarestaurang vid namn Zetor. Hela restaurangen var full av gamla traktorer och motorfordon.

SAMSUNG CSCFEBRUARI: I februari gjorde vi en tidig vårresa till Paris. Trotts att vädret inte var toppen så hade vi en jättemysig vecka med massvis med god mat och roliga utflykter till bla Montemarte och Versaille. Vi frossade i skaldjur, Moules Frittes och ostron & champagne.

SAMSUNG CSC

Vi besökte många fantastiska restauranger och takbarer men mest minnesvärda var temarestaurangerna Miss KÖ ( En asiatisk Alice i Underlandet restaurang) och knasiga Refuges de Fondus där man fick vinet serverat i nappflaskor.

SAMSUNG CSC

MARS: I Mars hade vi en av våra populära temamiddagar här hemma Den här gången med Marie Antoinette tema med lite inspiration ifrån Varseille.

APRIL: I April blev Fantasy Dining nominerad av Apollo till Årets Reseinspiratör 2015 i kategorin Mat & Dryck. Vilken ära! Vi vann inte tävlingen men kom på andra plats.

SAMSUNG CSC

Vi gjorde bla ett minnesvärt besök på en av Göteborgs nykomlingar @steampunk Bar & Restaurang. En restaurang med rykande ångmaskiner och överraskningar.

image11

MAJ: I Maj började jag mitt nya liv som yogautövare. Efter det har jag ändrat min livsstil rejält och yoga, gröna juicer och nyttigare mat har blivit en del av min vardag.

image

Den här månaden gjorde vi även i kul Indisk temamiddag på terrassen som blev mycket lyckad.

SAMSUNG CSC

JUNI: Den här månaden åkte vi äntligen iväg till Tokyo en mycket efterlängtad resa. Det finns egentligen hur många höjdpunkter som helst ifrån den här resan som är värda att nämnas men besöket på Tapas Molecular Bar på Mandarin Oriental Hotel var nog det allra mäktigaste.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCAUGUSTI: I Augusti gjorde vi en liten tripp till Köpenhamn. Bästa restaurang besöket var på omtalade Osteria 16

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSEPTEMBER: Septemberresan bar av till Budapest där vi bodde på lyxhotellet Buddha Bar Hotel. Det bästa på resan var besöken på dom många häftiga ”ruinbarerna” som fanns i staden.

SAMSUNG CSCOKTOBER: Gjorde vi en utflykt till Norrqvarn och bodde i en av de sagolika trästubbarna.

SAMSUNG CSCNOVEMBER & DECEMBER: Jag och Alex förlovade oss och hade  en mysig jul hemma.

Packar resväskan för att arbeta och fira nyårsafton i Gdansk Polen.

SAMSUNG CSC

 

 

6 reaktion på “Smällkarameller 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *