Caliente Cab Co, New York

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Caliente Cab & Co är både ett mexikanskt café och en tequilabar som ligger i ett av mina favorit områden (West Village) i New York. Det är så mysigt att bara strosa omkring på gatorna i detta området som är fullt med caféer, barer och bagerier.

Caliente Cab & Co är egentligen ett riktigt sommarställe. Det är då det är helt smockfullt på den stora uteserveringen och New York borna frossar i XL-stora maragaritas och mexikanska specialiteter. Så här års är det inte lika mycket folk på Caliente och vi får hela baren nästan för oss själva.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

INREDNING: Under sommarmånaderna står den söta gula seriefigursliknande taxibilen på utsidan. Den är lite som Caliente cabs kännetecken och maskot. Tyvärr så är den inte här nu.

Restaurangen går i mexikask-anda och är pyntad med massvis med levande ljus, chilifrukter och tequilaflaskor.

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: Här finns alla specialiteter ifrån det mexikanska köket som fajitas, burritos, quesadillas och mexikansk tapas. Rätter som får det att vattnas i munnen bara av tanken. Underbara dofter kommer ifrån köket. Caliente Cab & Co har även en liten salsashop där stans godaste salsa säljs.

Vi är här för att testa den berömda margaritan som Caliente Cab & Co är mest kända för. I vanliga fall serveras den i stora XL glas med Clientes cab logga på. Dessa glas tar man sedan med sig hem som en souvenir.
Visst är det lockande att beställa en sån men med tanke på var klockan är så tar vi bara en liten. Vi är ju trots allt här bara för att provsmaka. Den går att få en hel mängd olika varianter och smaker. Jag föredrar den dock naturell på traditionellt vis.

Margaritan är naturligtvis jätte god och får höga betyg ifrån oss båda.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

HITTA HIT: 61 Seventh Ave South (@ Bleecker St.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *