The Clinic, Singapore

Det råder ingen tvivel om att Clinic är en tvätt äkta temarestaurang. Det är nästan som att vara tillbaka i Japan igen. Sjukhustema grejen uppfattas naturligtvis på olika sätt beroende på vem man frågar men…

smaklöst? -Ja  Roligt?- Ja mycket!!!

Man får helt enkelt inte ta det så allvarligt utan se det roliga med det hela och ha i åtanke att Clinic faktiskt ligger i Clark Quay som brukar kallas för de vuxnas Disneyland.

Jag får chans att tala med Andy Wong som presenterar sig som outlet supervisor. Han säger att på helgerna är det så mycket folk här så om man inte är här i god tid kan man glömma att få ett bord (eller ska jag kalla det sjukhussäng) Han berättar också att för 4 år sedan fanns även en nattklubb på insidan som tyvärr fick stängas igen. The Clinic är mindre nu en tidigare men fortfarande mycket populär, kanske för att detta är den ända riktiga temarestaurang som finns i Singapore för tillfället och ett ställe som sticker ut.

INREDNING OCH DRINKAR

Valet är ditt!! Slå dig ner i en rullstol eller välj en sjukhussäng. En sjuksköterska kommer att undersöka dig och kontrollera vilken sorts behandling du behöver för att bli frisk och rekommenderar dig kanske en blood transfusion eller nurses cure. Vad du en blir rekommenderad så räkna med att hosta upp cash för det är inte gratis att bli behandlad på the Clinic.

Drinkarna serveras på roliga sätt som i droppåse med ställning och i sprutor.

www.clinic.sg

One thought on “The Clinic, Singapore

  1. Pingback: Världens roligaste temabarer! | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.