Världens roligaste temabarer!

Jag besöker ju inte bara restauranger med olika sorters teman utan också caféer och barer.Tänkte nu presentera mina absolut mest spännande barbesök jag har gjort under det gångna året på Fantasy Dining. Här kommer min topp 6-lista på var du kan göra din barupplevelse lite utöver det vanliga.

SUMIRE NO TENMADO, TOKYO

1.Låt oss börja i Tokyo. På första plats kommer nämligen den minst sagt hemliga baren i Golden Gai” Sumire no Tenmado” (också kallad Gothic Lolita) Vilken utmaning det var att överhuvudtaget hitta den. Detta är en av världens mest skummaste platser. Det är också Tim Burtons favorit bar enligt ryktesvägen. Denna mörka lilla bar bjuder på en inredning ifrån en annan tid och en annan plats. Den må vara mörk och deprimerande med drinkar med namn som Ladykiller och suicede, men den är långt ifrån tråkigt. Läs om mitt spännande besök här.

BEAUTYBAR, NEW YORK

2. På plats nummer två kommer Beauty Bar i New York. Den här retro baren ligger i East Village och är näst intill kultförklarad. Kända för sin meny manicure & martinins. Bästa möhippastället som någonsin funnits. Garanterat. Läs om mitt besök här!

THE CLINIC, SINGAPORE

3.På tredjeplats kommer The Clinic i Singapore. Detta är en före detta temarestaurang som blivit en välkänd hotspot i Clark Quay för drinkar i diverse bisarra former. Här kan man få sin drink via dropp eller i spruta sittandes i rullstolar. Läs om besöket här.

RAINFOREST, LONDON

4. Rainforest café  i London har en bar som inte liknar någonting annat. Titta riktigt noga på bardisken. Ser ni det jag ser? Detta är ett ställe man bara inte får missa i London. Läs om besöket här!

ALBATROSS, TOKYO

5. På femteplats kommer Albatross som ligger i Golden Gai distriktet i Tokyo. Detta är en utav alla skokartongs stora minibarer som ligger i detta området. Inredningen är är minst sagt ovanlig. Läs om mitt besök här.

BEDSUPPER CLUB, BANGKOK

Nummer 6. På sjätteplats kommer coola Bedsupper club i Bangkok. Tänk ett rymdskepp inrett i vitt. Tänk härliga drinkar som serveras av personal i moonboats. Detta är Bangkoks roligast uteställe. Läs om besöket här.

Detta är bara några av alla fantastiska barer jag fått nöjet att besöka under mina resor och fler kommer det bli!

3 thoughts on “Världens roligaste temabarer!

  1. Vad kul!:) Nej har tyvärr inget tips, det beror på vad man hittar för resor just då, något kinesiskt skulle jag nog ta:) Har aldrig åkt från Kina till Thailand, det var när vi bodde i Bangladesh! Sök så hittar du nog något bra! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.