Cowgirl, New York

UPPLEVELSE

Jag tar förgivet att alla förstår vad jag menar med Satc restauranger!! Men om någon skulle behöva en närmare förklaring så är det en förkortning av min favorit serie  ”Sex and the city” som utspelar sig på Manhattan. Eftersom jag är en riktig satcfreak så har jag självklart vallfärdat till alla fantastiska restauranger i New York som är med i serien.

Vi börjar på Cowgirl som har en liten men helt otroligt mysig uteservering i vildavästern stil. Här kan man njuta av en god texmex lunch eller en kall corona. Restaurangens insida är också väldigt trevlig med rutiga dukar och en inredning som för tankarna till Cowboys och indianer.

Från serien

Mins ni avsnittet då Carrie och Miranda kommer gående i West Village och stöter på sina ex Adian och Steve på Cowgirls uteservering. Detta är avsnittet då de upptäcker att deras ex har gått vidare och nu dejtar nya flickvänner. Carrie vill plötsligt ha Adien tillbaka.

 

MAT OCH DRYCK

Här serveras kryddstark texmex mat som burritos, fajitas, tortillas, hamburgare och quesadillas med guacamole. Det finns mycket gott att välja bland på menyn.

ADRESS

519 Hudson st, New York

3 thoughts on “Cowgirl, New York

  1. Pingback: Cowgirl, New York | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.