Cowgirl, New York

SAMSUNG CSC

Finns det kvar några ” Sex and the city-fans” där ute? Eller är det bara jag som fortfarande ser om DVD-boxen från första avsnittet till sista filmen oftare en vad jag borde erkänna? Jag tröttnar aldrig och tror heller aldrig att jag kommer att göra det.

Cowgirl är i allafall en av restaurangerna som var med i serien. Läs om tidigare besök HÄR

Blev lite nostalgisk när jag gick förbi restaurangen. Många av SATC-restaurangerna som var med i serien har klappat ihop för gott. Till och med berömda Pastis är numera borta. Under mina tidigare New York resor besökte jag flera av dessa restauranger. Det kommer även bli någon mer på den här resan.

Nu kan jag inte hålla mig längre! Angående min stora idol jag skrev att jag träffade på gatan för ett tag sedan. Vet ni vem det var? Jo ingen mindre en Sarah Jessica Parker i egen hög person. Lyckan var total? Kan inte beskriva i ord hur stort det här var för mig.


SAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *