Día de muertos temadukning

SAMSUNG CSCTema:  Día de muertos

Det här med temamiddagar är ju någonting jag roar mig med lite då och då, men nu var det ett tag sedan jag hade en riktig temafest hemma. Därför blir det lite extra kul att nu i samband med att halloween precis har varit, bjuda in mina vänner på en mexikansk afton med inspiration från den mexikanska högtiden Día de muertos som betyder ”Day of the dead”. Ett försenat Halloweenfirande helt enkelt.

Inredning: Min dukning för kvällen består av högtidens allra viktigaste detaljer, nämligen leende döskallar och blommor. Något som verkligen är Día de muertos kännetecken. Jag har även använt mig av souvenirer från vår mexikoresa som den vackra sombreron och döskallar. Kul att dessa saker kom till användning eftersom de bara har legat i garderoben och skräpat. Jag har även inskaffat passande servetter och glas samt ett överraskningsmoment som kommer att presenteras i slutet av middagen. Fast egentligen blir nog hela middagen en överraskning för mina gäster, för dom vet inte så mycket mer än att dom ska bli bjudna på mat.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCI nästa blogginlägg kommer jag att presentera menyn för kvällen.

5 reaktion på “Día de muertos temadukning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *