Disneytema i julgranen

Piff & puff i granenTrots att vi reser till Thailand om bara tio dagar så har vi självklart köpt en gran. Som vanligt så är det Disneytema i min julgran. Efter några besök på Disneyworld i Tokyo och den stora Disneybutiken på Time square i New York så blir resultatet så här.

Piff och Puff, dom sju dvärgarna, kalle och Pluto alla är på plats och samlade kring granen. Är också väldigt kär i mina fina julgranskulor ifrån New York. Hemma hos mig kan det aldrig bli för mycket!!

Disney kularosa musse kulaJulgrans musse ifrån New YorkKalle ankaMin disneytema granVänner under granenDom 7 dvärgarna

26 thoughts on “Disneytema i julgranen

  1. Åååååh vilket underbart julpynt! Om jag hade en julgran skulle jag också vilja ha disneypynt ^^

    sv: Va kul att du tycker det 😀 funderar på om folk bara tycker det är drygt, men ibland kan man ju bli intresserad av en film pga bilden eller citatet 😀

    Jag med! På torsdag åker jag :D!! Känns overkligt, har längtat sen förra julen!

  2. Vilken underbar gran ni har! 😀 Alla dekorationerna är verkligen hur söta som helst. Jag föredrar alltid en lite mer udda gran än en traditionell. 🙂

    sv: Julgodiset är väl det jag själv tycker är roligast att pyssla med under julen. Fast överlåter den traditionella knäcken och ischokladen till mamma! 😉

    Årets glögg var minst sagt speciell, det var nog det som gjorde att jag reagerade. Jag ska prova den kall också för jag har hört att den ska vara godare då. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.