Drink på Pinchos

pinchos2Efter jobbet tog vi en drink på Pinchos på Linnégatan ( App-restaurangen) som jag skrivit om tidigare här.

Jag har alltid tyckt att det här är ett väldigt kul ställe. Dels för av att det är Sveriges första App-restaurang men också för det trevliga konceptet. Maten som serveras i miniformat och dom roliga drinkarna i syltburkar. Miljön här inne är också nått att komma hit för. Det är lite som en rosa cirkus.

pinchos4pinchos1 pinchos5 pinchos6

Vi åt lite minimat i form av miniburgare och miniplankstek. Eftersom jag glömt kameran hemma och matbilderna inte blev så bra så skippar jag att visa foton på maten. Drinken däremot som serverades i en megastor syltburk blev bättre.

Nu är den här arbetsveckan snart slut och jag ser fram emot en ledig vecka med massa roliga blogginlägg. Mest av allt ser jag fram emot Halloween.

4 thoughts on “Drink på Pinchos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.