Drömmen om en……….

foodtruckDrömmar!

Alla har vi dom eller hur? Jag har under väldigt lång tid funderat på vad min är. När jag var yngre handlade drömmen mest om att flytta utomlands och starta ett nytt liv där. Som det ser ut idag älskar jag att resa men är trots allt väldigt fäst vid det jag har här hemma. Det kanske räcker med att uppleva livet utomlands på det sättet som jag alltid har gjort – som turist!

Så vad drömmer jag nu om? Jo tankarna om att öppna restaurang eller café har ju funnits där ett tag. Naturligtvis då en temarestaurang eller ett temacafé! Dock är det ju så sjukt mycket att tänka på och dessutom så dyrt så att det känns helt omöjligt. (fast inget är ju det egentligen)

En bra början som är något billigare men fortfarande jättedyrt hade ju varit att skaffa en Foodtruck. Det slog mig bara för ett par dagar sen att – om dom kan så skulle väl även jag kunna!

Min Foodtruck skulle naturligtvis sticka ut, det skulle bli en Fantasydining Truck i pastell och jag skulle vara utklädd till olika sagofigurer varje dag. Det svåraste skulle nog bli att hitta rätt meny. Jag kan ju laga många rätter från världens alla hörn men vad skulle löna sig, smaka gott och dessutom passa in på temat? Det är saker jag måste lura på ett tag.

Visst är det många saker som måste styras upp ( pengar måste sparas, tillstånd måste lösas och väldigt många andra saker m.m.) Men bli inte förvånade om det dyker upp en Fantasy Dining Truck om något år eller så.

5 reaktion på “Drömmen om en……….

    • Haha.. det låter toppen! Skönt att ha en support i alla fall 😉 Ja visst är det så drömma måste man och man ångrar ju bara det man aldrig gjorde sägs det ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *