El Wagon Tågrestaurang, Costa Rica

SAMSUNG CSCEl Wagon är en tågrestaurang som ligger i Manuel Antonio, Costa Rica. Restaurangen har förutom en serveringsvagn även sitt eget spår och tågstation. Det är en av flera restauranger i området som tillhör populära hotelljätten Costa Verde.

Tidigare har jag skrivit om flygplansrestaurangen El Avion som också tillhör detta hotellkoncept. Hotellet har med andra ord både en flygplansrestaurang och en tågrestaurang. Inte konstigt att det blivit så populärt.

El Wagon är lite av Manuel Antonios svar på snabbmatsrestaurang och är därför mycket populär bland barnfamiljer eftersom man hittar lite enklare rätter här.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK: På menyn hittar man pizza, wraps, pasta, hamburgare och korv med bröd. Kan kännas lite tråkigt med sån här mat i ett exotiskt land som Costa Rica men ibland är det ju den typen av mat som man verkligen vill ha. Särskilt när man vistas utomlands en längre tid. Visst är det så?

Det märks också att maten är efterfrågad för El Wagon har alltid fullt med gäster. Det är heller inte bara för inredningen man väljer att kommer hit, som visserligen är ett väldigt kul och uppskattat inslag. Nej man kommer hit för att maten är väldigt bra och välsmakande. Den goda pizzan tillverkas av skickliga pizzabagare och gräddas i en stenugn framför gästen.SAMSUNG CSCVill man kan man sitta inne i tågkupén och äta. Varning bara för att det är väldigt hett där inne. När vi var här var det ingen luftkonditionering på. Vi kämpa en stund men sen fick vi gå ut och sätta oss på uteserveringen istället som alla andra. Vi svettades som två galningar i den lilla instängda kupén och folk trodde nog vi var galna som ville sitta där inne. Men vad gör man inte för bloggen?
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC  HITTA HIT: På vägen mot Manuel Antonios nationalpark

5 thoughts on “El Wagon Tågrestaurang, Costa Rica

  1. Pingback: Världens coolaste hotellrum Home 727, Costa Rica | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

    • Ja det händer väl lite på några år, några datorer såg vi inte skymten av 😉 Men jag antar att tåget var där 2008 eftersom du kände igen det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *