En helig drink på Christon Café

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Vår kväll i Shinjuku fortsätter i samma anda med fler temarestauranger och gamla favoriter i repris. Den här gången är det Criston Café som får ett återbesök. Lite onödigt dyrt är det kanske att betala 1000 yen i table charge per pers för att komma in och få sig en ”Holy drink” men vad gör man inte för att för att få lite fler bilder i sin samling och dessutom få visa Alex som aldrig varit här tidigare.

SAMSUNG CSCDRYCK: Min heliga drink var i alla fall god och snacks ingick så det finns absolut inget att klaga på. Offtas så är det ju miljön man sitter i som man betalar en slant extra för.

SAMSUNG CSCINREDNING: Criston Café har en väldigt unik inredning med altare, kors och stora kristallampor. Det är en stor och luftig restaurang med många inslag från den katolska kyrkan i en aning bisarr twist. Vill ni läsa om mina tidigare besök på Christon Café samt andra restauranger med andligt tema så ska ni titta in här.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT : 5-17-13 Shinjuku | 8/9F Oriental Wave, Shinjuku 160-0022, Tokyo  

3 reaktion på “En helig drink på Christon Café

  1. Vad spännande! Och jättehäftigt! Tänk om du skulle börja ordna ”resor” kanske med hjälp av en resebyrå. vad roligt det skulle vara att hänga med. Men jag vet ju att du jobbar mycket ändå.
    Tycker du är jättebra att hitta roliga och spännande upplevelser.
    Läser och njuter och glad att jag får vidga mina vyer.

    • Tack snälla Ditte! Så roligt att du uppskattar dessa inlägg. Det gör mig riktigt glad. Tro mig jag skulle lätt byta jobb mot nått sånt om jag kunde och visste hur man skulle göra. Det hade varit rena drömmen och nått jag verkligen skulle brinna för att göra. Tänk vad kul det skulle kunna bli 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *