Fairy & Unicorn world

Att jag älskar sagor är knappast någon hemlighet. Jag har länge samlat på upplevelser som för mig närmare sagornas värld. Detta har jag gjort genom att söka mig till plaster i världen där det finns lekfullhet. Det har varit allt ifrån princess temarestauranger till Vampyr caféen.

Älvor har alltid lockat mig. Det är något magsikt lockande över dom. Nu har jag två restauranger att besöka där just älvor är temat. Den första restauranger blir i Barcelona nu i November. Restaurangen heter ”Forest of the fairys” Den andra besöker jag i Januari månad i Bangkok och heter” Iron Fairys” Ska bli så spännande!!

Dessa älvor har jag fotat i en butik i Göteborg. De är från Fairy & Unicorn world samt Gothic fairy world. Jag har börjat samla på dessa.

16 thoughts on “Fairy & Unicorn world

  1. Vad fina grejer 🙂
    Jag undrar, i hur många länder har du varit härtills? Låter så kul att du åker runt i världen och besöker fina ställen 🙂

    Sv: Gör det! Den låten är så bra så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.