Fantasy Dinings Reseplanering 2013

Sitter just nu på en thairestaurang i stan. Vi håller på att planera våra resor för nästa år. Det blir väldigt mycket fokus på ovanliga udda hotell. Det kommer att bli ett väldigt spännande resår för oss!!

 • November 2012: Weekend i  Barcelona
 • 29 Dec-26 januari Bangkok + en weekend i Taiwan
 • Feb- Weekend i London Harry Potter experience
 • April-  Bo i trollstubben  Norrqvarn Sverige
 • Maj/juni-  Cappadocia Turkiet (bo i grottor)
 • Juli- Weekend i Sverige  bo i Kolarbyn (vildmarksäventyr)
 • Okt/November- 2 veckor i Sydkorea

 

 

10 thoughts on “Fantasy Dinings Reseplanering 2013

 1. Oj du har verkligen hela året planerat redan, fast jag tvekar inte en sekund på att du lyckas slänga in några fler äventyr däremellan. Jag har än så länge inget direkt planerat, förutom att jag kommer hem från Indien i mitten av januari – och i april/maj har jag bjudit darling på en weekend till Barcelona. Och så lär det ju definitivt bli någon charter under sommaren också..fast nu kom jag på att vi har pratat om Maldiverna. Tar tillbaka det där med att inte ha något planerat haha.

  • Hej! Det tar ca 10-12 timmar till Bangkok och ca 12-14 timmar till Japan. Men det beror på vilket flyg man tar och var man mellanlandar osv.

   Jag har varit i Bangkok många gånger(kanske 10 gånger vid olika tillfällen). Jag älskar den staden över allt annat och kommer alltid återvända dit. Jag tycker att Bangkok är det roligaste stället att vara på i Thailand men det kanske är för att allt jag älskar finns där. Sen har jag aldrig varit särskilt intresserad av sol och bad semestrar!

   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.