Fantasy Dining-Roll

Igår kväll stannade vi inne hela kvällen och ägnade oss åt att göra egen sushi. Jag lovade ju att det skulle bli annorlunda sushi och det blev det också! Riktigt nöjd med resultatet. Det blev äkta Fantasy Dining av det.

Min första Fantasy-rulle fyllde jag med färskost,wasabi,mango och räkor som friterats i öl,vetemjöl och bakpulver. Den toppades sedan med tunt slicad avocado. Min första tanke var att göra en dragon-roll men av någon anledning blev det sagomasken ifrån Alice i underlandet istället.Typiskt mig!

Nästa sort blev en randig tusenfoting fylld med lax, avocado och mango toppad med räkor och lax.

Sista sorten blev en favorit ifrån min favorit restaurang i New York (Sushi Samba) som jag gör min egen tolkning av. Fyllningen i denna samba-rullen är grillad oxfilé kryddad med svartpeppar, sparris, avocado samt en färskost som blandas med dijonsenap och wasabi. Toppas med rå tunt skivad oxfilé och sesamfrön.

Allt blev väldigt gott! I nästa inlägg ska jag visa hur jag gör mina fantasy dining-rolls.

5 thoughts on “Fantasy Dining-Roll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.