Food trucks i Göteborg nr 1

Det finns 10 stycken spännande Food trucks i Göteborg nu i sommar. Trafikkontoret har gett klartecken till 20 stycken utvalda uppställnings platser i stan. Dom utvalda food trucksen serverar allt från vietnamesiskt, mexicanskt och chevich från Peru till älgburgare.

Uppställningsplatserna i sommar är följande.

Pedagogen, Botaniska, Burgårdsplatsen, Chalmers, Esperantoplatsen, Gustaf Adolfs torg, Klippan, Korsvägen, Kungstorget, Kvilletorget, Lindholmen, Linnéplatsen, Dämmet, Rosenlundsplatsen, Olof Palmes plats, Åvägen-Tritongatan, Heden, Läppstiftet och Kanaltorget, Masthuggstorget

Jag har naturligtvis som avsikt att leta upp samtliga Food Trucks.  Fhoops är den första!SAMSUNG CSCJust nu står Fhoops på Rosenlundstorget.

SAMSUNG CSC

One thought on “Food trucks i Göteborg nr 1

  1. Kul med ”foodtrucks ” även i Götelaborg. Här i Stockholm har de funnits i ett par år, men först det senaste året fått alla tillstånd klara. Och de blir fler och fler, nu säkert mer än 20. Men här far de runt så man för titta på hemsidorna var de befinner sig för tillfället. Bra initiativ och god, billig och varierad mat från världens alla hörn.
    Här finns ofta flera ”trucks” på samma platser och särskilt vid olika event och sådana är det gott om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.