Moon Thai Kitchen Avenyn

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Idag gjorde jag ett spontat besök på Moon Thai Kitchen Avenyn. Jag vill verkligen tacka detta ställe för att dom tar Thailand närmare för en stund. Jag slår mig ner i ett litet bås av bambu och smuttar på min singha. Låssas att Bangkoks myller av liv och trafik finns alldeles utanför restaurangen.

SAMSUNG CSCHur coolt är det inte med en tuk tuk som bar mitt i restaurangen?

SAMSUNG CSCINREDNING: Bara baren i sig är ju helt galet rolig.Vem har liksom en minibuss inne på en restaurang? Förövrigt så är Moon otroligt mysig med hög ”jag befinner mig i Thailand” känsla. Det finns så många bambubås och krypins i restaurangen.Man vet nte riktigt vart man ska sitta för det är så mysigt överallt .Blåsfiskar i taket och doft av rökelse och rödcurry gör den här restaurangen till en av Göteborgs bästa temarestauranger.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT: Idag blev det en rödcurry gryta till mig med ris och räkchips. Det blev en fullmoon i styrka och smak. För att verkligen låsas på riktigt att jag är i Thailand så fick det bli en Singha till maten. Är man i Thailand så är man..

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: Kristinelundsgatan 9, 411 3, Göteborg

3 thoughts on “Moon Thai Kitchen Avenyn

  1. Hej! Hittade till din blogg för något år sen och tycker den e fantastisk!! Älskar oxå hitta annorlunda och roliga ställe att besöka. Letade efter något roligt ställe i Göteborg och hittade då inlägget här om Moon Thai Kitchen. (Det var så jag hittade din blogg…) Bokade bord (hade tur, fick det sista lediga!) och blev superimponerad av stället och för att inte tala om maten!! TACK, för tipset och kul att läsa alla tips och ideer ni har!!
    Mvh Sissi

    • Hej Sissi och tack så jätte mycket för din kommentar. Det var verkligen roligt att läsa den för jag har haft en förfärlig vecka. Intrång på bloggen och jag trodde det var slut på Fantasy Dining för gott. Som tur var löste det sig men det har varit en tuff vecka. Tack för att du gav mig positiv respons det betyder jätte mycket. Hoppas du fortsätter läsa. Kram

  2. Pingback: Göteborgs mest annorlunda restauranger | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.