Frukostbuffé på Hyatt Zilara

DSCN0547Finns det någonting bättre än frukost? På vårat hotell Hyatt Zilara dukas det fram världens bästa frukost varje morgon i restaurangen Spice. Det finns så mycket gott så man tror knappt det är sant. Man kan fullkomligt frossa frukt och färska bär, äggrätter, amerikanska bagels, bakverk och även mexikanska frukost alternativ samt sushi.

DSCN1021För mig blir det alltid kaffe, juice, frukt och bagels. Ibland slinker det även ner en nygräddad donuts.

DSCN0548DSCN1023DSCN0549Så här vill jag ha min frukost jämt hemma också!

3 thoughts on “Frukostbuffé på Hyatt Zilara

    • Ja skäms lite men jag har inte tittat så mycket åt det hållet på morgonen. Jag gillar att testa nya maträtter men på morgonen är jag en väldigt vane människa. Måste äta bröd och sånt jag känner till. Fy skäms mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.