Frukost på flygplatsen

Sitter just nu på Landvetter och äter frukost.Goda mackor med brie och salami och en stor choklad med marsmallows. Ska snart sticka iväg till kiosken och se om jag hittar en bra pocketbok att ta med mig på flyget. Flyget lyfter 09.55 och vi är framme i Barcelona 13.00.

12 thoughts on “Frukost på flygplatsen

  1. Hoppas du får det kanon Barcelona! 😀 Spökvandringen såg jättehärlig ut. Får hoppas jag kan ta mig dit någon gång när de har det. 🙂

    sv: Tack så mycket. Conversenaglar är roliga. Har gjort dem förut. Är lite besatt av Converse dessutom. 🙂

    Ja, det spelar ingen roll hur många gånger jag är i Gbg, jag hamnar i stort sett alltid på Stickys. 😀

    Håller med dig. Man får ganska lite för pengarna och det var kul att prova… typ en gång. Sen är jag inte så förtjust i kött och tycker inte om hamburgare så finns inte mycket för mig att äta där heller. xD

    Ha det så kul i Spanien nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.