Spökvandring

Igår var det en riktigt ruggig, mörk och kall kväll i Göteborg. En bra kväll att besöka den ”andra sidan” och följa med på en resa genom vår dunkla historia.

Vi möttes på Gustav Adolfs torg för att följa med på en spökvandring genom Göteborg. Vårt äventyr börjar med att, alla som samlats på torget måste hoppa gämfota över en kedja. När alla väl gjort det förklarar det första spöket för oss att vi nu alla är döda dvs också är spöken och att hon nu ska visa oss runt i vårt nya rike.

Det blir en vandring genom Götebrorgs äldsta områden. Ur skuggorna träder de döda fram och vi får lära känna kungar, aktriser och avrättade fattihjorn. Från spökernas röster får vi lära oss gatornas historia och vilka som en gång levde här.

Ett annorlunda sätt att upptäcka och lära känna sin egen stad. Vi får möta 6 st olika spöken och turen är ca 1,5 tim lång. Då och då blir man skrämd av någon av de duktiga skådespelarna ifrån Commedia Production. En riktigt skrämmande kväll blev det!

27 thoughts on “Spökvandring

  1. Men gud vad kul!!!! 😀

    SV: Om du läser den får du berätta sen vad du tyckte. Jag är halvvägs och älskar den! 🙂

    Jag ser verkligen framemot att läsa om din resa 😀 Hoppas verkligen du hinner med Lost-restaurangen. Lost är nog min favoritserie någonsin, haha 🙂 Hoppas du hinner med allt du vill då ;D haha

    Hoppas du får en fantastisk resa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.