Goodbye Copenhagen

SAMSUNG CSCTvå dygn i Köpenhamn går sannerligen snabbt men vad trevligt vi hade det. Jag som inte varit i Köpenhamn sen jag var mycket liten blev väldigt positivt överraskad av staden. Bäst av allt var ju det trevliga sällskapet, maten och dom många otroligt mysiga uteserveringarna. Köpenhamn är sannerligen en stad som påminner om sydligare delar av Europa på sommaren och det bästa är ju att det ligger så nära.

Imorgon så fortsätter jag skriva om nästa del av vår Tokyoresa. Vecka nummer 2. Har så mycket kul att visa er därifrån fortfarande. Jag kommer att skriva om Tokyo ända fram tills att vi reser på nästa resa om några veckor till Budapest. Jag kommer även då och då slänga in lite inlägg ifrån vår sommar här i Sverige också. Vad tycker ni om det?

2 thoughts on “Goodbye Copenhagen

  1. Hej Maria! Tänkte bara skriva hej (hehe) och vad roligt att läsa om dina resor! Hur många restauranger hann ni besöka under 2 dygn? Det verkar som att det var många haha! 😛
    Du skriver att du tänker skriva lite om er sommar i Sverige och vad vi tycker om det; YES tänker och tycker jag! 😀 Det är roligt att läsa också om er vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *