Royal Smushi Café, Köpenhamn

SAMSUNG CSCJag har ytterligare ett bra Köpenhamn tips som jag tänkte dela med mig av. Royal Smushi är ett helt underbart café som serverar en blandning mellan danska smörrebröd och sushi. Hur coolt är inte det? För det första vilken kul idé att komponera det bästa ifrån två världar. Jag älskar hela tänket. Det verkade även finnas en sort intresse från asiatiska turister.

I en kitschig miljö kan man äta dessa små delikatesser bland blommor, fjärilar, fåglar och troll. En solig dag kan man dessutom njuta av den fina gröna inne gården.

SAMSUNG CSCTyvärr så hann vi aldrig äta här. Vi var bara inne en kortis och fotade innan vi for hem. Jag lovar.. nästa gång vi besöker Köpenhamn är det hit jag går först. Jag vill prova allt. Ge mig Smushis!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Amagertorv 6, 1160 København, Danmark

ÖPPETIDER: Månd- Lörd 10.00- 19.00 Sönd 10.00-18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *