Gröna sköna Central park!!

Dreams do come true!!

Hur många gånger har man inte sett den här parken! Jag menar den visas ju ständigt i alla romantiska filmer och serier som vi ser på dagligen. På det sättet så känns det ju som att man redan varit här! Men hur vacker än Central Park gör sig på film så är verkligheten mycket bättre. Parken är större,  vackrare  och grönare än vad man skulle kunna tro. En riktig oas! Det är en riktig dröm att tillbringa sin förmiddag här. Bara att ta med sig en filt och en picknick korg så har man allt man behöver!

Det kanske är lite brottsligt att visa sådana här vackra sommar foton så här års….men det är så här det ser ut på Manhattan i Juni månad. Får oss att längta extra mycket till våren..

12 thoughts on “Gröna sköna Central park!!

  1. Jag blir ju tokig, det ser så ljuvligt ut! Jag skulle så gärna vilja se allt detta i verkligheten, att åka dit på sommaren och bara njuta. 🙂 Hoppar gärna ned i din resväska nästa gång du åker, hehe.

    Sv: Ja, det är klart att jag vill följa med på dina resor – om än via bloggen – det är roligt att se bilder och kul att få drömma sig bort lite.

    Kram

  2. Jag blir ju tokig, det ser så ljuvligt ut! Jag skulle så gärna vilja se allt detta i verkligheten, att åka dit på sommaren och bara njuta. 🙂 Hoppar gärna ned i din resväska nästa gång du åker, hehe.

    Sv: Ja, det är klart att jag vill följa med på dina resor – om än via bloggen – det är roligt att se bilder och kul att få drömma sig bort lite.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.